top of page
< Back

Иста шанса - Отворени Балкан

Циљ пројекта обука и прекфалификација 32 кандидата из Србије, Албаније и Северне Македоније у склопу регионалног пројекта Open Balkan - Same Chance.

Један од покровитеља пројекта је истоимена британска платформа за послове на даљину из Лондона, УК.

ПРОЈЕКАТ "ИСТА ШАНСА - ОТВОРЕНИ БАЛКАН"Носилац пројекта: Удружење за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологија добра „Be Happy Work And Travel“ из Новог Сада.

ПИБ: 112817571;

Матични број удружења: 28334109.
Циљ пројекта обука и прекфалификација 32 кандидата из Србије, Албаније и Северне Македоније у склопу регионалног пројекта Open Balkan - Same Chance.

Позив је отворен за сарадњу са владама Р.Србије, Р. Албаније и Р. Северне Македоније.


Пројекат „Иста шанса“ подразумева преквалификацију кандидата у следећим областима: Дигитални маркетинг, E-mail маркетинг,оптимизација интернет претраживача (SEO), графички дизајн уз сарадњу са Hubspot Academy, Google Analytics Academy и др.
Након неформалне преквалификације, кандидати ће стећи основно знање за обављање послова у наведеним областима, те им се отвара много могућности за запослење на даљину путем многих платформи за проналажење послова, али и у самим фирмама у непосредној околини.


Избор кандидата


План селекције пријављених кандидата је следеће структуре:

· 16 кандидата из Србије укључујући и оне са простора Косова и Метохије

· 8 кандидата из Албаније

· 8 кандидата из Северне Македоније


Пријаве се прикупљају до 20. марта 2022.


Додатне информације о развоју пројекта благовремено ћете моћи наћи на вебсајту Удружења, као и путем Zoom налога који ће бити специјално креиран за потребе комуникације са будућим кандидатима, а у сваком тренутку можете нам писати на association@behappyworkandtravel.com


Медији о нама: Радио Београд 1 - Емисија "Вечерас заједно"

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА "ИСТА ШАНСА"

МОЖЕТЕ ПОДРЖАТИ И ВИ:


- дељењем овог садржаја на друштвеним мрежама

- донирањем новчаних средстава уплатом на наш рачун

340-11031140-97
IBAN: RS35340000001103114097 • Иста шанса - Отворени Балкан
  Time is TBD
  Online event
  ИНЕСТИРАЈТЕ У ПРОЈЕКАТ ОТВОРЕНОГ БАЛКАНА И ПОСТАНИТЕ АМБАСАДОР ПРОЈЕКТА! Куповином ове "карте" постајете почасни амбасадор и донатор пројекта "Иста шанса - Отворени Балкан" и пружате подршку бесплатној едукацији и преквал Омогућите бесплатну преквалификацију наших кандидата, Подржите нас донацијом.
 • Njëjtin shans - Balkani i Hapur
  Time is TBD
  Online event
  Time is TBD
  Online event
  INVESTONI NË PROJEKTIN BALLKANI I HAPUR DHE BËHUNI AMBASADOR PROJEKTI! Mundësoni rikualifikimin falas të kandidatëve tanë, Na përkrahni me një donacion.
 • Истата шанса - Отворени Балкан
  Time is TBD
  Online event
  ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ПРОЕКТОТ ОТВОРЕН БАЛКАН И СТАНЕТЕ ПРОЕКТЕН АМБАСАДОР!