top of page

Истата шанса - Отворени Балкан

ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ПРОЕКТОТ ОТВОРЕН БАЛКАН И СТАНЕТЕ ПРОЕКТЕН АМБАСАДОР!

Истата шанса - Отворени Балкан
Истата шанса - Отворени Балкан

Time & Location

Time is TBD

Online event

About the Event

Носител на проектот: Здружение за промоција на дигитални номади, далечинско работење и добра технологија „Be Happy Work And Travel“ од Нови Сад.

ПИБ: 112817571;

Регистарски број на здружението: 28334109.

Целта на проектот е обука и преквалификација на 32 кандидати од Србија, Албанија и Северна Македонија во рамки на регионалниот проект Отворен Балкан - Иста шанса.

Еден од спонзорите на проектот е истоимената британска платформа за далечина од Лондон, Велика Британија.

Повикот е отворен за соработка со владите на Република Србија, Р. Албанија и Р. Северна Македонија.

Проектот „Иста шанса“ вклучува преквалификација на кандидатите во следните области: дигитален маркетинг, е-пошта маркетинг, оптимизација на пребарувачите (SEO), графички дизајн во соработка со Hubspot Academy, Google Analytics академија и други.

По неформалната преквалификација, кандидатите ќе се стекнат со основни знаења за вршење на работни места во овие области, а имаат и многу можности за далечинско вработување преку многу платформи за наоѓање работа, но и во фирмите во непосредна близина.

Избор на кандидати

Планот за избор на пријавени кандидати е следен:

· 16 кандидати од Србија, меѓу кои и оние од Косово и Метохија

· 8 кандидати од Албанија

· 8 кандидати од Северна Македонија

Апликациите се собираат до 20 март 2022 година.

Дополнителни информации за развојот на проектот навремено ќе можете да најдете на веб-страницата на Здружението, како и преку сметката Zoom која ќе биде специјално креирана за комуникација со идните кандидати, а можете да ни пишете на association@ behappyworkandtravel.com

Tickets

 • ИСТАТА ШАНСА - SILVER

  €2,000.00
 • ИСТАТА ШАНСА - GOLD

  €10,000.00
 • ИСТАТА ШАНСА - PLATINUM

  Со купување на оваа „билет“ станувате почесен амбасадор и донатор на проектот „Иста шанса - Отворен Балкан“ и обезбедувате поддршка за бесплатно образование и преквалификација на кандидатите од Србија, Албанија и Северна Македонија.

  €20,000.00

Total

€0.00

Share This Event

Silver Ticket

Marketing Hub Professional


 • AUTOMATE & PERSONALIZE ENGAGEMENT ACROSS CHANNELS 


 • ORCHESTRATE EFFICIENT CAMPAIGNS 


 • OPTIMIZE CAMPAIGN CONVERSION 


 • BUILD CUSTOM REPORTS 

 • GET ADVANCED SUPPORT

Sales Hub Professional


 • MANAGE YOUR GROWING TEAM 


 • PERSONALIZE YOUR OUTREACH AT SCALE 


 • CONFIGURE, PRICE & QUOTE

 • GET ADVANCED SUPPORT

Golden
Ticket

Marketing Hub Enterprise


 • MANAGE YOUR TEAMS & BRANDS


 • EXTEND THE PLATFORM

 • ADVANCE YOUR REPORTING

Sales Hub Enterprise


 • CUSTOMIZE TO MATCH YOUR BUSINESS  


 • EXTEND ADMINISTRATIVE CONTROLS  

 • COACH & ENABLE AT SCALE

CMS Hub  Enterprise


 • BUILD POWERFUL DIGITAL EXPERIENCES


 • MANAGE A GROWING TEAM AND BRAND

 • EXTEND YOUR DIGITAL PRESENCE

Platinum Ticket

Become a partner 20 %  Open Balkan Hub  China: Marketing,  Sales and export strategy  for China

 

Our Mission:

 • To build a bridge between the West and China

 • Identify companies developing products and services with high potential for the Chinese market

 • Focus on key sectors in China: Education, Leisure & Sports, Health & Well-being, Gastronomy & Wines, Fashion, Luxury

bottom of page