top of page

ИСТА ШАНСА - Пројекат за преквалификацију и проналазак послова на даљину. Пријавите се!

Updated: Mar 8, 2022

Пројекат преквалификације на прагу реализације.


Савремена технологија је као и вода и ватра, добар слуга, али и зао господар чега смо и сами сведоци. Но, хајде сада да причамо о овим добрим странама технологије.


Свако од нас има бар једног пријатеља који вам прича како свој посао обавља дословно преко мобилног телефона или свог лаптопа и говори како може солидно да живи од тога или знате неку особу која уме с времена на време да каже: „Ма хајде покажи и мени како то да радим да и ја кренем тако.“ и наравно, тај пријатељ баш тада нема времена да вам објашњава како да и ви постанете дигитални номад.


То је разлог зашто сте баш ВИ на овој страници и читате овај текст. Овде сте да не бисте лутали по интернету и остали са рупама у знању. Удруга за промицање дигиталне агенде и номада „Be Happy Work and Travel“ из Загреба покреће пројекат „Иста шанса“ који ће будућим кандидатима дати шансу да промене своју професију, науче нешто ново и мало помало можда постати и експерт у својој новоизабраној области уколико уложе труд у свој нови циљ. Тако је, вас 34 који живите у земљама региона западног Балкана ћемо кроз 16 недеља оспособити да будете спремни да закорачите у свет дигиталних номада.


Сви причају о дигиталном маркетингу?


За појам дигиталног маркетинга чујете врло често са свих страна. Делује вам интересантно, али вам се чини да је цео тај свет компликован и да има много да се учи и просто нисте сигуирни одакле да почнете. То заправо и јесте чар дигиталног маркетинга, та област је Пандорина кутија која чека да је отворите и изаберете за себе оно што вам се највише допада из широког спектра коју ова област подразумева.Коме је намењен пројекат "Иста шанса"?


Имате више од 18 година, долазите из Словеније, Хрватске, Србије, Мађарске, Румуније, Босне и Херцеговине, Црне Горе или Северне Македоније, говорите српски, креативни сте, волите да пишете, да фотографишете, дизајнирате, баратате са бројевима или имате дар за креирање добре рекламе, а немате техничког знања за то, ИСТА ШАНСА ће вам помоћи да се трансфомишете у контнет креатора, аналитичара, копирајтера и доброг вођу кампање који ће оглашавање схватити као свој лични позив.
Уз низ радионица, предавања и курсева које ће држати експерти из области дигиталног маркетинга, e-mail маркетинга, креирања графичког и дигиталног садржаја за интернет платформе и друштвене мреже итд. Цео пројекат реализујемо уз сарадњу са водећом светском маркетинг платформом HubSpot и њиховом HubSpot Academy, као и са Google Analytics Academy.

Колико ће мене то да кошта?


Оно што је најбоље и наважније, као полазник пројекта ИСТА ШАНСА излазите са стеченим знањем и сертификатима које ће будући послодавац веома ценити и да, све је потпуно БЕСПЛАТНО, а ваше је само да се пријавите.


Како да се пријавим?


Пријаве су отворене до 20. марта 2022. кликом на ОВДЕ где вас чека пријавни формулар.


Након затварања пријава и процеса селекције кандидата, бићете обавештени о даљем току развоја нашег пројекта и самог почетка преквалификације за рад на даљину.RESTART YOUR LIFE, BE HAPPY!

Comments


bottom of page