Добро дошли на званичну страницу Удружења за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологије добра​ "Be Happy Work And Travel" у Новом Саду, Србија​

Welcome to the official page of Association for promoting digital nomads, remote work and technology for good "Be Happy Work And Travel" in Novi Sad, Serbia.

balon srbija.png
baloni uk.png

Удружење

Удружење за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологије добра "Be Happy Work And Travel" основано је уз помоћ истоимене британске платформе за послове на даљину.

The association for the promotion of digital nomads, remote jobs and good technology "Be Happy Work And Travel" was founded with the help of the is the eponymous British platform for remote works. 

Association 

Порука председника удружења Николе Сивча

Заједничким снагама, удружили смо се како бисмо као дигитални номади и уопштено као радници на даљину поделили своје знање и искуство у областима у којима делујемо, али и научили нешто ново од других. Ради смо да примимо нове чланове у наш тим у сваком тренутку како бисмо се полако али сигурно ширили и формирали једну складну заједницу која је својим идејама и знањем може допринети друштву. Поносни смо што наше удружење делује у Новом Саду, граду који у 2022. години поносно носи титулу ЕВРОПСКЕ ПРЕСТОНИЦЕ КУЛТУРЕ и стога смо и сами спремни да на неки начин као грађани ту титулу и оправдамо.         

Наш тим се тренутно састоји од стручњака за дигитални маркетинг, графичких дизајнера, професионалних гласовних глумаца ("комерцијалних војсовера"), економиста, IT стручњака и др. и баш та различитост, познавање другачијих дисциплина рађа нове идеје којима покрећемо свет.

Такође, преко Јутјуб канала делимо различите садржаје који могу бити од користи дигиталним номадима, а такође, тамо можете наћи и понеке записе са локалних дешавања.

Nidzo.png

Message from the president of the association, Nikola Sivč

By joining forces, we joined together to share our knowledge and experience in the fields we operate in as digital nomads and in general as remote workers, but also to learn something new from others. We are working to welcome new members to our team at any time in order to slowly but surely expand and form a harmonious community that can contribute to society with its ideas and knowledge. We are proud that our association operates in Novi Sad, a city that in 2022 will proudly bear the title of EUROPEAN CAPITAL OF CULTURE, and therefore we ourselves are ready to somehow justify that title as citizens.​

Our team currently consists of digital marketing experts, graphic designers, professional voice actors, economists, IT experts and others. and that very diversity, knowledge of different disciplines gives birth to new ideas with which we move the world.

Also, through the YouTube channel, we share various contents that can be useful to digital nomads, and you can also find some recordings of local events there.

ПР удружења Ивана Борић

Како научити све то што не знате, а желите? Едукације, које се такође одржавају онлајн, су понекад прескупе, или су се претвориле у добро маркентишко ПРодавање магле. Јер све је у доброј ПРичи, илити ПР-у. Готово свако има неког пријатеља који ради на даљину. Али некако баш нема времена ни стрпљења да вам објашњава и држи приватне лекције.

Да не бисте лутали по интернету гуглајући едукације и размишљајући колико ће вас коштати едукација, коју ћете након тога морати добро да одрадите да бисте уложена средства повратили постоји БЕСПЛАТАН пројекат чији је покровитељ британска платформа Be Happy Work and Travel са седиштем у Лондону, чији је оснивач и идејни творац Илија Ћалина одлучио да могућност бесплатне преквалификације за послове на даљину пренесе и на свој родни Балкан. Пројекат под именом „ИСТА ШАНСА“ омогућава пријављеним учесницима да промене своју професију, да науче нове вештине, и да уз труд и рад постану експерти у својој новоизабраној професији. Сам програм је коципиран да буде бесплатан и доступан свим заинтересованим појединцима у читавом региону Западног Балкана, а у Србији се реализује уз подршку Покрајнског секретаријата за привреду и туризам.


Потписан је споразум о сарадњи са Покрајнским секретаром Ненадом Иванишевићем чиме је дата потврда учешћа ресорног секретаријата у овом веома значајном пројекту.

Секретар Иванишевић је изјавио да су вишеструки разлози због којих је ресорни Секретаријат дао своју подршку пројекту. Између осталог, због тога што пружа бесплатну обуку за савремене дигиталне вештине које могу обезбедити посао и зато што су полазници људи из читавог региона Западног Балкана што показује ширину Војводине. 

Моћи ћете да припремате рекламне видее за друштвене мреже, али и да развијате посао преко онлине продавнице. И наравно, уз све и како написати квалитетан  садржај. На крају едукације, полаже се завршни испит, чији је позитиван исход основ за добијање сертификата ове бесплатне преквалификације.


Пројекат “Иста шанса” је јединствен у региону као пројекат који окупља и учествује на активној преквалификацији кандидата из Србије, Словеније, Северне Македоније, Хрватске, Босне и Херцеговине,Мађарске и Румуније.

Идеја је да пројекат прерасте у регионални под називом Open Balkan - Same Chance. Обзиром да је енглески језик официјалан у дигиталном свету, сви учесници се лако споразумевају са предавачима.

ivana.png
Знање, само знање чини човјека слободним и великим.

У току је други циклус “Исте шансе”, на којој учествује 54 учесника. Сви они изучавају чари дигиталног маркетинга, који је попут Пандорине кутије – чека да је отворите и да изаберете за себе оно што вам се највише допада из широког спектра коју ова област подразумева.
Иста Шанса ће вам пружити апсолутну техничку подршку и знање, све оно што вам је недостајало да почнете да креирате садржај или напарвите рекламу.

Трансформисаћете се у  креатора садржаја, аналитичара, копирајтера и лидера кампање који ће оглашавање схватити као свој лични позив. А томе сведочи и прва генерација циклуса, чији појединци успешно корачају ка реализацији свог посла из снова.


Знање и време су најскупљи ресурси данашњице. Бесплатне преквалификације вам могу уштедети новац и поклонити вам учење. На вама је да то искористите. Сетите се тога када једног дана будете седели на плажи неког егзотичног острва.

Ove godine pokrenuli smo veliki projekat "Ista šansa"

balon ista sansa.png

Контактирајте нас

Омладинског покрета 14а, 1/28

21101, Нови Сад, Србија

ПИБ: 112817571

Матични број: 28334109

IBAN: RS35340000001103114097

Никола Сивч, председник удружења у Србији

Ивана Борић, ПР удружења у Србији