top of page

Иста шанса -Same chance Project

Updated: Feb 4, 2022


Носилац пројекта: Удружење за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологија добра „Be Happy Work And Travel“ из Новог Сада.


ПИБ: 112817571;

Матични број удружења: 28334109.


Циљ пројекта обука и прекфалификација 32 кандидата из Србије, Албаније и Северне Македоније у склопу регионалног пројекта Open Balkan - Same Chance.

Један од покровитеља пројекта је истоимена британска платформа за послове на даљину из Лондона, УК.


Позив је отворен за сарадњу са владама Р.Србије, Р. Албаније и Р. Северне Македоније.

Пројекат „Иста шанса“ подразумева преквалификацију кандидата у следећим областима: Дигитални маркетинг, E-mail маркетинг,оптимизација интернет претраживача (SEO), графички дизајн уз сарадњу са Hubspot Academy, Google Analytics Academy и др.


Након неформалне преквалификације, кандидати ће стећи основно знање за обављање послова у наведеним областима, те им се отвара много могућности за запослење на даљину путем многих платформи за проналажење послова, али и у самим фирмама у непосредној околини.


Избор кандидата

План селекције пријављених кандидата је следеће структуре:

· 16 кандидата из Србије укључујући и оне са простора Косова и Метохије

· 8 кандидата из Албаније

· 8 кандидата из Северне Македоније

Пријаве се прикупљају до 20. марта 2022.


Додатне информације о развоју пројекта благовремено ћете моћи наћи на вебсајту Удружења, као и путем Zoom налога који ће бити специјално креиран за потребе комуникације са будућим кандидатима, а у сваком тренутку можете нам писати на association@behappyworkandtravel.comНаш мото: Restart your life, be happy!

Commentaires


bottom of page