Dobro došli na oficijalnu stranicu Udruge za promicanje digitalne agende i nomada "Be Happy Work And Travel" u Zagrebu, Hrvatska

Welcome to the official page of Association for promoting the digital agenda and nomads "Be Happy Work And Travel" in Zagreb, Croatia.

balon hrvatska.png
baloons bhwt

Udruga

Udruga za promicanje digitalne agende i nomada, "Be Happy Work And Travel" osnovana je uz pomoć istoimene britanske platforme za poslove na daljinu.

Naša priča

Zajedno smo se udružili kao digitalni nomadi i općenito kao radnici na daljinu kako bismo podijelili svoje znanje i iskustvo u područjima u kojima djelujemo, ali i naučili nešto novo od drugih. Radimo na primanju novih članova u naš tim u svakom trenutku kako bismo se polako, ali sigurno širili i formirali skladnu zajednicu koja svojim idejama i znanjem može doprinijeti društvu. Ponosni smo što naša udruga djeluje i u Zagrebu i nastojimo se povezati sa što više različitih ljudi kako bismo imali što više ljudskih resursa kako bismo sve svoje ideje pretvorili u korisne projekte i tako pokazali da je Zagreb uistinu moderan europski grad koji nudi bezbroj mogućnosti.

 

Iz cijele te ideje rodio se cilj promicanja digitalne agende na hrvatskim otocima i područjima posebno državne skrbi, poticanja poduzetništva u IT sektoru i promicanja Hrvatske kao destinacije za digitalne nomade iz EU, Velike Britanije, Norveške, Švicarske, SAD i Kanade.

Naš tim trenutno se sastoji od stručnjaka za digitalni marketing, grafičkih dizajnera, profesionalnih glasovnih glumaca („komercijalni voice-over“), ekonomista, IT stručnjaka i drugih. a upravo ta raznolikost, poznavanje različitih disciplina rađa nove ideje koje pokreću svijet.

Casual Office Meeting

U svrhu ostvarivanja ciljeva, naša udruga obavlja sljedeće djelatnosti:

  • Otvaranje radionica promicanja digitalne agende na hrvatskim otocima i područjima posebne državne skrbi, raznih oblika druženja, savjetovališta, i sl.

  • Predlaganje, organiziranje i provođenje programa koji će pridonijeti promicanje Hrvatske kao destinacije za digitalne nomade iz EU, Velike Britanije, Norveške, Švicarske,USA i Kanade. 

  • Suradnja s profesionalnim osobama, ustanovama i tijelima državne vlasti u zemlji i inozemstvu - organizacija i sudjelovanje na domaćim i međunarodnim skupovima, stručnim razmjenama, obukama i sl. koji su u vezi s ciljevima i aktivnostima Udruge.

Ove godine pokrenuli smo veliki projekt "Ista šansa"

ISTA SANSA STARI LOGO U KRUGU.png